İki Doktora Mezunumuza En Başarılı Tez Ödülü

by Irmak Akkaya | Kas 09, 2020
2019 yılı içerisinde doktorasını tamamlayan öğrencilerimizden Dr. Fatih CANITEZ, Prof. Dr. Dilay Çelebi GONIDIS danışmanlığında tamamladığı "Developing A New Institutional Economics Framework in Urban Transport Systems: An Institutional Analysis of İstanbul's Urban Transport" başlıklı İşletme Mühendisliği doktora teziyle, Dr. Melek DEMİRAY, Prof. Dr. Huriye Şebnem BURNAZ danışmanlığında tamamladığı "Crowdfunding Community Engagement: Drivers and Outcomes" başlıklı İşletme doktora teziyle İTÜ Rektörlüğü tarafından "EN BAŞARILI TEZ" ödülüne layık görülmüştür.

Öğrencilerimize ve danışman bölüm öğretim üyelerimizi tebrik ederiz.

Listenin tamamına dosyadan ulaşılabilir: 2019 En Başarılı Tez Ödülleri Listesi