Amerikan Mühendislik Yönetimi Topluluğu (The American Society for Engineering Management, ASEM) tarafından online olarak düzenlenen 2021 ASEM Konferansı Öğrenci Vaka Analizi Yarışması’nda İşletme Mühendisliği Bölümü’nden öğrencilerimizin yarıştığı İstanbul Teknik Üniversitesi Takımı birinci oldu.

Öğrencilerimiz Emirhan Özbalta, Ezgi İdil Engin, Selin Yılmaz ve Yalkın Kızılkan’dan oluşan takımımız, 27-30 Ekim tarihlerinde düzenlenen öğrenci vaka analizi yarışmasında, Doç. Dr. Nihan Yıldırım danışmanlığında birincilik ödülü aldılar.

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz Hümeyra Boz, Ege Kılınç, Deniz Yücel, Kerem Ağaoğlu ve Yiğit Ünal’dan oluşan ikinci takımımız ise ASEM Konferansı katılımcılarının verdiği oylarla belirlenen People’s Choice Award’da ikinciliği elde etti.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.