İşletme Fakültesi Öğrencilerine Burs Olanakları

by Irmak Akkaya | Eki 29, 2020
İşletme Fakültesi öğrencilerine yönelik Birkökler Vakfı, Türk Eğitim Vakfı gibi farklı vakıflar ve Alarko, Özderici, Sabancı gibi farklı firmalar ve Teknokent firmaları burs vermektedirler.

Sevgili Arkadaşlar,

Burs almak isteyen öğrencilerin;

Belirli bir vakfa başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler vakıf ismi ile birlikte, genel başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler ise vakıf ismi bildirmeksizin kendi bilgilerini (ad-soyad, transkript belgeleri, KYK alıp almadıkları ya da KYK başvurusunda bulunup bulunmadıklarını ifade eden) e-maili tokmakcioglu@itu.edu.tr adresine 01 Kasım 2020 Pazar günü saat 12:00'ye kadar göndermeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.